Dancing Queen!

Det är så det känns men kanske inte riktigt som det ser ut när jag försöker hänga med i koreografin. ;) Har dansat två dagar i rad och har massa träningsvärk i de där små konstiga musklerna i ryggen, axlarna, magen, rumpan och ja överallt. Idag blir det nog ingen träning. Solen skiner så en ordentlig promenad efter jobbet får räcka.


RockaByBaby

Senaste veckorna har Paradise och egentligen hela Rockabybaby-remixarna gått på repeat här hemma. Kul när man upptäcker att det finns video till låtarna med. :) Cassie är så snygg!!




Solisolisoooool

Idag va jag lite trögstartad men kom ändå ut i solen. Vivi och jag satt nån timme på Mellqvist och drack kaffe och solade och sedan gick vi till Skinnarviksparken och köpte med oss thaimat från kiosken. Himla gott faktiskt!! Sen kom Anders förbi och hängde en stund med oss. Senare ikväll har vi varit på musikquiz. Det gick sådär men var trevligt iaf. Imorrn vill jag inte jobba. Jag vill va ledig och vara ute och njuta i solen. Nu när våren är här på riktigt! Är det nån mer än jag som känner så?
 
 

Classy ladies

I lördags va jag ute i finvädret och promenerade. Fikade med brorsan och Norea på Blooms. Sen fick jag panikstäda lite...

Hade några vänner över på kvällen och det var så trevligt så. Vin, prat och lite gangnamdans! Alla kom inte med på bilden. Vi gick en sväng till Häktet men det var roligare hemma tyckte jag. 

 
 
 

Kvällsträning

Nästan tomt på gymmet så här sent på kvällen. Kanske för att sista passen är slut vid 20.00 och kanske även för att det är svårt att varva ned om man tränar sent? Iaf om man har ett vanligt jobb och måste upp runt sexish? Skönt ändå att inte behöva trängas. :)


9 veckor

Lillsnutt blir bara sötare och goare för var dag som går! Alla leenden hon brände av idag var helt fantastiska. Jag och brorsan åt lite mat, pratade om livet och myste med Joni, matade och bytte en blöja, sedan kom Fredrik en stund med innan jag åkte.


Grumpy och jag

Det är sällan som vi två fastnar på samma bild. Här kommer en från helgens kalas.

 


30 + 30-årsfest

Igår firade vi Linda och Anna som fyllde 60 år :) Det blev lite mat, mycket vin, tävlingar, lekar och dans! En väldigt rolig kväll.


Saknar

Sover hos Anders inatt och saknar skruttarna som bara den. Har sovit hemma mestadels för att jag verkligen inte vill vara utan dem. Mina älsklingar!


Finbesök!

Maria och Erik var nere i storstan i helgen och lyckades samla ihop Tanja, Thomas, Lisa och Anders för tapasmiddag på Aqui. Det va fullbokat på favoritrestaurangerna så va tvungen att prova nåt nytt... Hade jag vetat att det skulle va så galet högljudd volym på det stället hade jag aldrig bokat där! Livemusik och nån galning med maraccas och nåt annat slagverk.. Men maten va god och sällskapet det bästa!


Favoritskålen!


Sällskapskatter

När man är sjuk och inte kan bjuda hem folk så är det tur att söta filurer håller en sällskap!


Påskhelgen!

Skärtorsdag var halvdag och möttes av ett påskägg på mitt skrivbord när jag kom till jobbet. När jag slutade sprang jag på Elin och vi promenerade till Vasaparken och köpte med oss cappuccino och fikabröd. Njöt sedan av solen.

 

 

På fredagen höll jag mest till i Anders gamla lägenhet och flyttstädade. Sandra ringde och spontant bestämde vi att hon skulle komma ner och hälsa på! Rufus fann sig direkt tillrätta på hennes packning.

 

 


Påskafton började med mysiga katter, sedan hjälpte jag och Anders Anna att flytta lite pryttlar från Gärdet till sin nya lägenhet på Birkagatan. Katterna fick en fin resebur som tack för hjälpen. Och jag fick en påskpresent av Anders. :) Sedan blev det lite promenad med Sandra och fika på Mellqvist innan vi gick hem för att göra oss fina för påskamiddagen hos Lisa och Mattias. Tyvärr hade Anders feber och stannade hemma i sängen...

 
 

Lisa och Mattias fick fina blommor av oss och en liten vårhare :) Middagen var helt fantastisk! Lammet var så gott och mört och jag börjar nästan dreggla när jag tänker på all god mat som vi åt! Efterrätten kom fråb Bisou Bisou i Hornstull. Nomnomnom.



Söndag och morgonmys med Rufen! Bland det bästa jag vet. Sandra var iväg och sa hej till Elisabeth innan hon åkte på påskfirande med sin familj i Norge. Sedan blev det promenad, lite sushi och ännu mer promenad då vi tog oss till Hökmossen för att sedan promenera hem med min cykel. Kände mig väldigt trött och mör i benen igår kväll. Så det blev en lugn kväll med god middag och sen lite godis och film.



Fin is.. men inte skulle man våga sig ut på den inte... och så stackars kissen vi mötte som varit i slagsmål. Hade sår i pannan. :(



I morse blev det lite mer sov morgon och sedan en promenad runt söder innan Sandra skulle med tåget upp till Östersund igen och jag ska iväg och städa klart det sista. Imorrn ska nycklarna lämnas in. Härligt väder och en fin påsk tycker jag allt att det har varit! Hoppas ni haft det lika bra!



P.S. Oliwer har hållt sig rätt lugn i helgen och varit en snäll kissekatt :)

 

 

 


RSS 2.0