Påskhelgen!

Skärtorsdag var halvdag och möttes av ett påskägg på mitt skrivbord när jag kom till jobbet. När jag slutade sprang jag på Elin och vi promenerade till Vasaparken och köpte med oss cappuccino och fikabröd. Njöt sedan av solen.

 

 

På fredagen höll jag mest till i Anders gamla lägenhet och flyttstädade. Sandra ringde och spontant bestämde vi att hon skulle komma ner och hälsa på! Rufus fann sig direkt tillrätta på hennes packning.

 

 


Påskafton började med mysiga katter, sedan hjälpte jag och Anders Anna att flytta lite pryttlar från Gärdet till sin nya lägenhet på Birkagatan. Katterna fick en fin resebur som tack för hjälpen. Och jag fick en påskpresent av Anders. :) Sedan blev det lite promenad med Sandra och fika på Mellqvist innan vi gick hem för att göra oss fina för påskamiddagen hos Lisa och Mattias. Tyvärr hade Anders feber och stannade hemma i sängen...

 
 

Lisa och Mattias fick fina blommor av oss och en liten vårhare :) Middagen var helt fantastisk! Lammet var så gott och mört och jag börjar nästan dreggla när jag tänker på all god mat som vi åt! Efterrätten kom fråb Bisou Bisou i Hornstull. Nomnomnom.Söndag och morgonmys med Rufen! Bland det bästa jag vet. Sandra var iväg och sa hej till Elisabeth innan hon åkte på påskfirande med sin familj i Norge. Sedan blev det promenad, lite sushi och ännu mer promenad då vi tog oss till Hökmossen för att sedan promenera hem med min cykel. Kände mig väldigt trött och mör i benen igår kväll. Så det blev en lugn kväll med god middag och sen lite godis och film.Fin is.. men inte skulle man våga sig ut på den inte... och så stackars kissen vi mötte som varit i slagsmål. Hade sår i pannan. :(I morse blev det lite mer sov morgon och sedan en promenad runt söder innan Sandra skulle med tåget upp till Östersund igen och jag ska iväg och städa klart det sista. Imorrn ska nycklarna lämnas in. Härligt väder och en fin påsk tycker jag allt att det har varit! Hoppas ni haft det lika bra!P.S. Oliwer har hållt sig rätt lugn i helgen och varit en snäll kissekatt :)

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0