miike snow

Ohhh.. Måste ju berätta om torsdagens konsert på Berns. Den va grym! Jag o Miranda stod o trängdes med massa glada dansandes människor! Jättehärlig stämning! Värt varenda krona! Jag vill se mer... Är så himla ledsen över att jag inte fick tummen ur o köpte biljetter till La Roux. Jag har scannat internet efter biljetter men utan lycka! Men läxan är lärd. Köp biljetter direkt nästa gång! :) Mmmm Mike Snow. Ska lyssna lite nu innan det blir sängdags. Kram!

precious

Jag o Malin såg Precious på bio ikväll. En känslomässig bergochdalbana. Jag skrattade, grät, mådde dåligt men blev ändå varm i kroppen. Se den!

läskigt

Fredagkväll låg jag hemma o försökte se film på min cpdator. Gick sådär. Kände mig inte så pepp på att gå ut trots att Erik spelade på Obaren o min bästaste Lisa skulle dit.. Så jag somnade ist runt halv tolv. Ganska skönt faktiskt!

Lördagen spenderade jag på stan, shoppade mig glad. Hittade vårjacka, jeans, kavaj, kjol o en tshirt. :) Det är sant, man blir glad av shopping! Sedan kollade jag på film. "He's not that in to you". Så sant som det är sagt. Många sanningar igår. Sedan skuttade jag iväg till Lisa för lite middag o vin, plaskade mig fram genom massa pölar.. djupa pölar. Blöt om fötterna men både skorna o fötterna hann torka innan vi begav oss av mot "Seth the world on fire" o "Hemmafesten". Mötte upp Anna vid Hötorget o ja... kom väl hem runt halv fem.

Efter en sjukt trevlig kväll så står en jävla full man utanför min port o jag kan inte gå in! Han är läskig o skrämmande. Han kan knappt stå, vinglar o är aggressiv o vill veta var han är o fast jag sagt var han är lämnar han mig inte i fred o när jag försöker låsa upp trycker han igen dörren för mig o jag hotar med att ringa polisen. Förklarar flera gånger vilken gata han är på o till slut lyckas jag få upp dörren, smita in o smälla igen den framför näsan på honom.. han vinglar iväg... puuuuh.. Första gången någonsin i Sthlm som jag är med om nåt sånt. Så, don't worry!!

power step

Ikväll blev det test av ett pass som jag inte kört förut. Det va jobbigt o roligt! Pulsträning med hjälp av rörelser upp o ner på stepbräda varvat med styrkeövningar. Jag har faktiskt blivit starkare i armarna! Kände det idag när vi gjorde bicep curls el vad hon kallade det. Så nästa gång kan jag absolut sätta tyngre vikter på stången! Häftigt! Sen har jag inte gjort så mycket mer, chillat i badkaret o haft inpackning i håret typ. Det va jättefint väder här idag, sol o massa snö, -10. Ville inte jobba, hade velat vara ute o göra snögubbar hela dan. :) Hoppas ni har en fin kväll!

vinterpromenix

Först hade jag tänkt träna efter jobbet, men sen fick jag för mig att jag skulle jobba över o köra ett litet kvittorace... Sen fick jag besked att vänta på beslut från ekonomi/ledning ang. betalning (ja såklart, vem vill jobba gratis) men då hade jag redan avbokat mitt Shape-pass. Så då bestämde jag att jag skulle gå hem trots kylan. Det blev lite motion o så fick jag frisk luft med. Så frisk luft det nu kan va i Sthlm förstås.

Nu har jag fått reda på att mitt paket kom fram till San Diego! Roligt! :) Ser fram emot att åka dit nu. Sol, strand o surfning! Det är bara -10 här men det känns jättekallt. Även om pappa o Anette haft -30 så känns det nästan som i Jämtland här nere, kanske för det blåser? Men jag klagar verkligen inte! Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder! Så här vackert va det på vägen hem! Frös inte så mycket för jag hade lagt i extra sula i skorna o hade långkallingar o mössa + vantar! Det trodde ni inte om mig va?


animal


nåt att se fram emot

På torsdag ska jag o Miranda gå o se Miike Snow på Berns! Tjohooooo! Det ska bli jätteskoj! Har tagit ledigt halva fredagen oxå om vi känner för att stanna ute o dansa loss lite efteråt! :)


underbar helg

Seba winter 2009 by Secret operations

Spontan AW med finfina kollegor på Söders Hjärta o Ljunggrens. Mexen mötte upp oss o så gick vi vidare till Imperiet för lite drum&bass. Lördagen snökaos o stanna inomhus o mysa till Lisa ville på förfest hos Mattias o vidare till Spyan. Nya vänner fick jag oxå efter en finfin helg i vänskapens tecken!

why r u


ok

Jag har varit cranky pant senaste dagarna. Katastrof. Igår skulle jag blåsa ut ett ljus.. fick stearin i ögat o i håret o massor på byrån. Började typ gråta o gick o la mig o drog täcket över huvudet. En ny bra dag imorrn va allt jag önskade innan jag somnade. Och så började jag med att glömma matlådan o fick springa hem igen. Sen drog jag årets andra vurpa på vägen till tbanan. Hahah.. Nu kan det inte bli sämre iaf tänkte jag o sen det har faktiskt bara blivit bättre. Har suttit lite med Chris idag igen o lärt mig mer nya grejer. Jätteroligt! Och jag kände mig helt ok i halsen o gick därför på street dance efter jobbet. Vi körde jättehårt o för första gången någonsin hoppade Camilla över stretchen för att vi ville köra ett varv till! Härligt! Snart mig själv igen o imorrn är det fredag!!

musik

Lyssnar på Infinity med The xx. Det va helt klart en av 2009 års bästa låtar. Trist att jag missade konserten, den va grym sa Lisa. Men kanske nästa gång! Nu har jag iaf lärt mig läxan efter att för andra gången lyckats med att inte boka biljetter i tid o det är slutsålt... Först Joshua Radin i höstas o så La Roux som spelar nu 3 mars.. Biljetter till Miike Snow har jag iaf bokat!

Det är väl dags att gå o lägga sig. Skulle ha fikat med en kompis ikväll men som vanligt blev det avbokat. Istället fönstershoppade jag lite med Marline efter jobbet. Uppiggande! Sen har jag fixat undan lite grejer som skräpat... Men jag undrar ändå, är det nåt särskilt fel med mina vänner el? Tycker detta hänt väldigt oftast senaste tiden. "Sorry Mia jag måste avboka..." Precis som om jag vore en tvättid el ett tandläkarbesök. :( Men Lisa har påmint mig om, att jag är ALDRIG ensam. Även om det oftast känts så senaste tiden. Marline säger oxå att det kanske beror på årstiden, vad vet jag. Det kanske är så. Man avbokar pga att det är skitväder ute o snön vägrar försvinna.

världens bästa

Min pappa är bäst. Imorse när jag skulle gå hemifrån ramlade det in ett litet paket med nycklar. Varför undrar ni? Jo för att alla som varit här vet att det inte går att låsa min badrumsdörr. Jag har letat igenom lägenheten men inte hittat några nycklar, o då kom pappa på att han har några nycklar som bara dräller omkring så han postade dem helt enkelt. Någon kanske funkar? Och det gjorde faktiskt en utav dem, fast jag vågar inte prova låsa utifall dörren skulle gå i baklås nu när jag är ensam här. Behöver ju inte låsa dörren nu heller förstås! Men gulligt va det iaf att han skickade. Puss på pappsen!


el choco

Igår kväll läste jag äntligen ut boken El Choco. Den va bra, ruggig läsning dock. Ibland fick jag hoppa lite mellan raderna då det i slutet va väldigt våldsamt. Jag kan inte förstå hur ett fängelse kan fungera på det där sättet. Barn som lever mitt bland mördare o våldtäktsmän o poliser som vänder sig bort medan fångarna misshandlar o dödar varandra. Och myndigheter som gör att allt tar tre gånger så lång tid som det behöver göra o riktigt korkade svar till dem som är i stort behov av hjälp o pengar. Pengar styr allt. Jag får ont i magen. Och här sitter jag i en så skyddad värld o har lite ont i halsen o känner mig ynklig o ensam.

en vän o en semla

Tanja kom förbi en sväng för att låna tvättis o för att muntra upp mig lite med trevligt sällskap o en semla. Tur att man har sånna goa vänner! Hoppas jag inte smittat henne.. Har bara druckit massa te o läst bok idag. Halsen känns sådär. Blir nog hemma imorrn me... Vila. Fast jag vill träna så jag slipper tänka.

måndag

Jag är hemma o är sjuk. Har ont i halsen. Jag är deppig o längtar redan till helgen då jag ska åka till Nyköping o hänga med Ingrid o Bosse. Ska bli skönt att komma bort en sväng... Det har inte varit någon bra helg.. Den slutade med att jag stod ute o frös o väntade på taxi som inte kom tillsammans med fransmän o en finne som inte visste var han skulle. Så ska inte min 30-årsfest sluta. Pga detta är jag alltså sjuk, o deppig, det blir ingen dans för mig. Hoppas på en bättre dag imorgon.

tummen ur...

Äntligen liksom! Fick iväg paketet idag till min vän. Kostade massor. Men det va det värt! :) Får bara hoppas det kommer fram oxå. Håll tummarna!

gårdagens outfit

Länge sedan jag visade nån outfit. Igår kväll hade jag dock bara på mig grå jeans, en t-shirt (som jag älskar) o en svart kofta. Fina örhängen från H&M. Korall penna på läpparna o lite glans.. Pimpat fötterna med nya assnygga skor! Check them out! Fyndade dem på rean på Nilsson, älskar att ha lagom små fötter! Jag hittar ALLTID skor i min storlek på rean. Weird! Or, is it meant to be?!

rsb

Igår kom jag hem efter jobbet.. skurade badrummet, hallen o köket. Fy va mycket skit man drar med sig in under den här årstiden. Måste skaffa en dörrmatta. Otrevligt med grus o smuts i hallen! Nu är det dock fräscht! Hur som helst, rastlös o uttråkad va jag. Ingen lust att sitta hemma o uggla, så jag åkte iväg o mötte upp Lisa o Erik för ett besök på Obaren där Jenny o Jesper spelade schysst musik! Det blev inte sent, så inga problem att komma upp o jobba. Det är bra att göra något under veckan med, inte bara träna träna träna.. Ikväll har jag dock tränat, Street Dance. Jag börjar bli grym! Får man säga så? Jo, lite får man väl skryta? :)


lunch o aw

I tisdags blev det lunch på Mojo med hela tjejligan från min avdelning. Jobbet bjöd. Åt jättegod grillad tonfisk med potatissallad. Mmmmm mums!



Efter jobbet så ville vi umgås lite mer... så då gick jag, Marline, Johanna o Annele till Tranan o drack lite vin. Vi hade en jättemysig kväll. Vi har nu startat tisdagsklubben, men den som vill får naturligtvis hänga med på våra tisdagsträffar. :)


placeringskort

Igår blev det fika med Tanja o sedan kom Katrin över på ett spontant besök. Hon blev kvar ända till sent. Vi drack te, pratade, lagade lite mat. Jag hann ändå med tvättis o göra några placeringskort till Annas födelsedagskalas som är nästa helg. Ganska fint va? Ska fortsätta med de andra om en stund, måste bara pausa lite. Är helt slut sedan jobb o ett väldigt hårt o svettigt danspass. Yiiiiihaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... Åh, just det ja. Jag sprang på Lena på Sats med. Hej granne, du är överallt liksom. :)


bokat biljetter!!

Glömde ju skriva att jag bokat biljetter nu! 27 april - 14 maj kommer jag vara i San Diego!!! Tjooooooo!


sats sports night

Fredag kväll åt jag thaimat med Tanja o sedan slocknade jag som ett ljus vid tiotiden... Vaknade på lördagen vid halv tolv typ. Sen blev det träning i Globen med 1500 andra medlemmar. Det var roligt men samtidigt lite stökigt. Lite väl mycket springa hit o dit med så många människor, trampade folk på tårna flera ggr o blev även trampad på.. hehehe.. På det hela en rolig upplevelse. Jag, Malin o Sandra va där. Fick en superfin t-shirt! (Som jag ska premiärträna i på Street dance ikväll!) Efteråt åkte vi hem till mig, duschade, åt middag o drack vin. Lena kom över med. Blev en liten utgång med. Supertrevlig dag o kväll med härliga vänner!



vill boka nu

Har hittat ganska bra biljetter till San Diego. Från 5300-5500. Helt ok! Väntar bara på att få bekräftat att jag får ledigt. Men troligtvis är det inga problem. :) Tjohooooo! Vad jag längtar!

Pacific Beach


Idag skippar jag den inplanerade träningen o är med på fredagsvinet. Tycker jag är värd det! Sen ska jag fixa lite grejer till Annas 30-årsfest som är nästa helg. Förhoppningsvis får jag lite sällis av Tanja. I övrigt blir det en lugn kväll. Trevlig helg!!

skor skor skor!

Min kollega Sussi hade den här bilden på facebook, snodde den... Men det är ju så sant! Hahahaa!

dansa dansa dansa!

Jag har valt fel karriär... Jag vill bara dansa. Dansa dansa dansa. Inget annat. Det enda som gör mig glad nu för tiden är att träna o att dansa. Mest dansa. Inte tänka, bara röra kroppen. Bli helt slut. Så skönt slut att man inte kan tänka mer. Och då är det dags för sängen. Hoppas få lite sömn inatt. Kram o gonatt!

facebook celebrity look alike week


Fast jag har klippt av mig håret, är inte svart o kan inte sjunga! :)

finally i can see!

Ikväll har jag inte gjort mycket. Jag har tagit en bild på kristallkronan som kom upp i söndags. Maximal ansträngning. Haha... Jag hade jätttemysiga dagar med pappa om än dock stressigt för att hinna allt! Nu är det nog dags för sängen. Morgonmöte imorrn igen. Kan man inte ha morgonmöte på dagen? :) Har väldigt ont i kroppen sen Shape igår, fick ju ta i lite extra eftersom jag missade street dance i måndags, men det märks att man orkar mer! Skönt med en vilodag för kroppen dock, återhämtning. Känner mig laddad för lördag. SATS Sports Night, here we come!!


RSS 2.0