Special delivery just for me

Helena åkte iväg till NYC så passade på att beställa lite smink från bareMinerals med henne.. Jag älskar verkligen det märket. Har hittat min nyans och allt funkar finfint. Känns inte som om jag kommer byta någonsin. Särskilt inte nu när det även finns i fast form, är så trött på det lösa pudret även om det oxå blir väldigt fint. Nu äntligen ett rouge i fast form och så en riktig concealer! Jag har tidigare enbart använt själva foundation som concealer bara med en annan mindre borste så det ska bli roligt att se hur det blir nu, om det verkligen går täcka mina acneärr helt och hållet. Weeeee, nästan så jag längtar efter att sminka mig imorgon bitti!
 
 
Och nu kan jag lukta lite extra gott för jag fick en liten parfym av en kollega häromdagen med (plus två läppstift) för att jag gjort hennes fransar. Alltid skoj med nytt!
 
 

Workshop

Jag ska hålla en liten workshop i makeup på lördag. Hur man lägger en fin bas. Men jag kan verkligen ingenting om detta sminkmärke och det verkar inte heller som om någon av mina vänner känner till Organic Glam. Har läst på så mycket jag kan om det på nätet och jag har fått prova produkterna hemma och på en kompis idag. Själva foundation kändes bra och den såg jättebra ut hela dagen. Sminkade vid tio och vid fyra såg det fortfarande jättefint ut. Däremot tyckte jag inte concealern var så lätt att jobba med och inte heller tyckte jag att den täckte så bra. De fasta ögonskuggorna hade inte så mycket pigmet så de kändes rätt "dammiga" och gav liksom ingen färg. Det var bara den allra mörkaste (som ser gråsvartskimrig ut på bilden) som syntes men den dammade mest bort ändå. De skimriga skuggorna ger mer färg och är fina men när man tar ur "topspenseln" ur behållaren blir det mycket spill!! Läppglansen känns jättesköna, som lypsyl och absolut inte kladdiga men nån plumpingeffekt känner jag inte av. Läppstiften har jag inte provat, de ser jättefina ut i färgen. Får se om jag testar imorrn och tar en bild. Får se hur det blir med denna workshop... Det blir spännande när man inte riktigt vet hur det sitter liksom. Basen kommer ju bli fin men känns som man får strunta i skuggorna, iaf de fasta.
 
 
 
 
 

It´s a fransjobb

Jag har jobbat mycket senaste tiden, varje dag i princip, men som tur är inte så långa dagar. Det går bättre och blir finare ju mer jag jobbar. Tyvärr har man ändå dagar då det inte känns riktigt lika bra men de dagarna tar jag inga bilder. ;)
 
 
 

On my wish list...

De tre finaste färgerna från OPI Mariah Carey Collection. Jag vill ha. 
 

Crazy cat lady things!

Sånna söta saker från Paul & Joe som en galen kattkvinna bara äääälskar! :)
 
 

Senaste fransjobbet

Sofia ville ha lite kattformade ögon och det fick hon. :) 7J längst in i ögonvrån, sedan 9B, 10-13C, 12-11B och 9J längst ut. Hon tyckte att det kändes som en väldigt bra längd för sin första fransförlängning.
 
 
 

Pantern


Min lilla panter älskar att dricka vatten i badrummet. Och om inte kranen sätts på så jamar han så hjälplöst. Sötskrutt!

Chvrches på Debaser Medis


Häromdagen fick jag äntligen se Chvrches live! Lycka! Har ju diggat dem ända sedan singeln The mother we share kom och under sommarenhar jag cyklat till och från jobbet med Gun och Recover i lurarna. Just nu blir det mycket Tether och Lungs. :) Åååh så bra det var. Och Lauren fick mig att tänka på Vivi, lika söta! (Kom hem från Indien nu Vivituff! Saknar dig!)


Diggin'

Och här kommer en liten snutt på diggandet. :) Så söt när hon sitter och gungar fram och tillbaka.


Uppsalatripp

För nån vecka sedan hälsade jag på Joni och Lotta i Uppsala. Fick följa med på BVC. Lillflickan börjar bli stor men vägde lite för lite.. så mer mat behöver hon trots att hon äter mycket. Men hon rör sig hela tiden så hon gör av med mycket energi, nu när hon kryper och diggar musik. :)

 
 
 
 

RSS 2.0