bowling

Ikväll blir det bowling med jobbet! Just nu är jag inte så jättepeppad men jag hoppas jag kommer att bli. Sen får jag väl försöka se till att inte komma hem allt för sent eftersom jag måste packa mina grejer för trippen till Blåkulla. En lite halvsorglig dag är det allt med, för idag är Tildis sista dag hos oss.... Tråkigt!



fullt upp?

-Har du fullt upp nu? undrar pappa.
-Vad menar du?
-Ja du ska ju snart fara till Blåkulla, sen blir det ju konferens o San Diego.

Hahaha... Min pappa är bäst! Igår fick jag ett litet paket på posten med. Vad tusan, tänkte jag när jag ivrigt öppnade o ut trillade en massa penslar o ett brev med en uppmaning att fortsätta målandet. Från pappa förstås. Åh han e så rar min far!

4v till San Diego

Jag har mardrömmar om nätterna över att jag ska tappa bort mig på Chicagos flygplats när jag ska byta plan till San Diego. Men det bra med drömmen är ju iaf att jag tagit mig från Sverige till USA. :) Nu funderar jag på hur mycket fickpengar man behöver ha med sig? Man bör väl växla så man har lite kontanter?

stor & mini

Hahaha jag måste ju bara bjuda på den här otroligt sköna bilden från maskeraden, jag o Hegge. Han har på sig platåskor (disco disco) o jag har faktiskt säkert 10 cm klack..

skaldjursmiddag

Försökte mig på nåt nytt ikväll efter träningen. Det gick sådär. Det blev inte äckligt men inte heller någon smaksensation... Nåt som saknades. Typ citrongräs, ingefära el koriander? Jag vet inte, följde ju inget recept heller utan tog bara grejer jag gillar. Så less på att laga mat. Eller egentligen less på att laga till bara mig själv. Hur kul är det egentligen att äta middag för sig själv?
-Jaha, har du haft en bra dag idag?
-Jo tack den va helt ok, har tränat street med. Det va jätteroligt för jag fick sällskap av Sara!
-Ok. Ska du diska nu?
-Zzzzzzzzzzzz

hemlängtan

Jag längtar hem till Alsen! Så mycket att jag faktiskt kommer att åka hem över påsk. Jag hade inte tänkt det men nu så är det bokat! Ska bli sååå härligt! Längtar till torsdag nu. Familjemys o skidåkning!

leo i badrummet

Från H&M. Kanske får köpa lite till hemmet efter San Diego? Om jag inte hittar massa roligt där förstås. :) Slänga gamla handdukar som inte känns så fina el fräscha mer. Jopp, ut med det gamla säger jag! Nu blir det nattinatt! Puss!


lunchdejt o marklyft

Idag hade jag lunchdejt med Hanna som jobbar alldeles i närheten. Käkade jättegod majskyckling med sötpotatis på restaurangen längst upp i PUB-huset. Hade inte varit där förut. Kan säga att det va bra! Mysigt med lunchdejter. Skönt att komma iväg från kontoret. Försöker som oftast ha med mig lunch. Hanna kommer föresten bli en ny träningskompis. :) Kul att ha så många vänner som kör på SATS!

Efter jobbet va jag på power step. Gillar verkligen att varva kondition med styrka. Ett helt styrkepass kan bli tråååååkigt. Nu har jag lärt mig göra marklyft ordentligt. Det känns bra! Tydligen ska jag ha ännu mer vikter när jag gör denna övning. Det är inte för inte de kallar mig "biffen" på jobbet!

deklarationen är här!

Ääääntligen får man veta! Hurra!! Tjoho! Slet upp plasten för jag va så nyfiken. Jag får pengar tillbaka. Så skönt. Hade inte varit någon kris om jag skulle få betala men det är ju så mycket roligare så här! Wiiiiiiiiiiiiiiiiii!

sötnosen

Åh ni måste ju kolla in min chefs son i denna reklamfilm! Goknul är han, den lilla sötnosen!


fint till hemmet

Just det... H&M har ju finfina grejer för hemmet med, hur kan jag ha missat alla fina grejer? Kolla! Finns jättemycket fint där. Perfekta presenter till en sån som mig.
1 oktober, då blir jag ung. :)

tröttfot

Mina fötter är så trötta... Dans dans dans.. De blir glada av dans men ack så trötta. Jag tror jag ska gå o lägga dem alldeles snart. Street dance va som vanligt grymt roligt med Camilla o det känns så skönt att få dansa bort allt man har i sina tankar. Efter träningen fick jag sushi. Mums sa magen. Men kontot behöver påfyllning. Skönt att vi får lön snart. :) Well, sov gott vänner!

dansa

Ikväll ska jag dansa bort mina bekymmer. Eller vad snackar jag om, jag har inga direkta bekymmer mer än lite förvirrade tankar om framtiden. Men så är det ju alltid... Vad ska man göra härnäst? Och vad ska jag göra i sommar.. Vi måste lämna in semesterönskemål nu o det känns lite stressigt. Hur ska man veta i mars vad man vill göra i juli/augusti?

bubbelbad

Hann med ett litet dopp idag med. Underbart skönt... somnade nästan!!


wonderland

Nu har jag oxå sett Alice i 3D. Den va bra o perfekt underhållning en söndag som denna. Med trevligt sällskap såklart, tack Helena o Vittorio för att jag fick hänga med!

Älskar Johnny Depp, det blir alltid bra med honom. Och katten.. Tänk om jag kunde få va en tecknad figur, då vill jag va Chesire. Poof o bara försvinna o dyka upp! Larven va läskig men han gick att titta på, kommer nog inte få några mardrömmar från honom. :)

maskerad

Igår va jag på jobbet en liten sväng.. kände inte för att jobba så blev bara nån timme. Sen promenixade jag hem i det fina vårvädret. (Ni må tro att jag blev chockad imorse av att vakna till snö...) På kvällen drog jag på mig leopardtightsen för att gå på maskerad med Helena som fyllt hela 27 år! Otroligt skoj blev det! :) Schysst musik, trevligt folk o mycket fuldans, just the way I like it!


sås? ja tack!

Vad gör man en fredagkväll? Jo först så tar man en liten power nap för att återhämta sig sedan birthday thursday... sedan skuttar man iväg på förfest med midsommargänget o drar vidare till SÅS på Fasching. Dansar till man får blåsor på tårna. Jo jo, jag säger då det! Och så kom Lisa o Erik med sitt crew o även Katrin o Hanna. En kanonbra kväll helt enkelt!


massagekoma

Imorse fick jag en glad överraskning. Vi fick för nån vecka sedan boka in oss på massage (for free!!) här på jobbet men så kom inte massören den dagen. Så imorse va hon här. Och jag fick världens bästa massage. Är fortfarande i massagekoma.

swagg

Mostly known as style, unique part of what makes you different than the other players in a cool way. The way you carry yourself(confidence), your gear(clothes), and anythin else that is pimpin!
-enligt Urban Dictionary

I got swagg thru da roof!! Oh happy day!!

kludd

Inget onsdagsuppdrag, men här är lite kludd. Vill öva med pensel med men den är borta.. inte i mina flyttlådor. Fan, har jag tappat bort alla mina målargrejer sen Italien? Förstår inte var de är? Jag hoppas verkligen att David o jag kan kolla om de finns på vinden hos honom någon dag... Inte bara tråkigt att köpa nytt, grejerna hade ju lite betydelse med. Minnen från Florens liksom. Finfina akvarellpennor va dem!


leopard i garderoben

Älskar ju leopardmönstrat... Man kan säga att jag samlar på det. :) Finfin är den iaf. Från H&M.

work that body

Shit va det är kul att träna! Och framför allt se resultat! Ok, vikten är samma som förut men jag är starkare! Konditionen o styrkan må ha blivit aningens sämre eftersom jag varit lite halvsjuk men jag har inte tappat allt. Idag körde jag tyngre vikter o jag orkade. Sjukt stolt över mig själv! Har ont i kroppen sen street i måndags o lär bli värre imorrn efter dagens övningar. Och imorrn är det faktiskt dags för street nr 2! :) I love it!

tröttis på väg street

Hur ska det gå? Jag har knappt sovit inatt känns det som... Men roligt ska det bli iaf då det va 2v sen jag tränade nu pga en seg förkylning o senaste veckans ingen motivation alls. :) Later alligator!

slagfält

Alltså vad gör dom på Hornsgatan mitt i natten? Kör runt med bulldozers o för oväsen bara för skojs skull? Vet inte om de skrapat vägen men inte så troligt eftersom snön e borta. Lät snarare som man flyttade stora plåtskivor el nåt. Kan ni tänka er hur det låter? Hur det känns att vakna till?? Jag är så jävla less på att vakna till sån här skit! Inte första gången direkt... Känner mig som en kärring som klagar men hur ska jag kunna somna om? Ååååh trött alltså..

workaholic

Nästan så att jag känner mig som en sån. Däckade när jag kom hem efter jobbet igår. Vaknade vid nio, försöke se lite film men somnade igen. Imorse vaknade jag av att solen sken in.. Tyckte jag kunde jobba lite mer så halv ett trillade jag in på kontoret. Men en kort dag, gick fyra. Hälsade på hos landkrabban o sen gick vi o åt thai o sen blev det t.o.m fika! Mycket trevlig kväll. Nu är det sängdags. En ny vecka med jobb väntar!

skruva sig lite

Världens sötaste Hanna ville göra en god gärning igår o skruva ihop skrivbordet till vår nya kollega som börjar imorrn. Det gick sådär... Shit va vi skrattade..

@work

Och utanför har det varit action! Flyttgubbar som stod mitt i vägen o vägrade flytta på sig. Taxichaufför o andra som tutat som galningar! En av flyttsnubbarna slog på taxibilen... Sen kom flera parkeringsvakter o efter det en bil med fyra poliser. Galet!

Efter en väldigt spontan o galet rolig kväll igår så har startsträckan idag varit lite seg idag. Men nu börjar det gå undan här iaf. :)


kärlek

Som en mycket klok vän sa: Det är ingen mening att gråta över spilld mjölk. Den hade säkert passerat bäst-före-datum ändå...

längtan

Jag har en sån otrolig längtan... Vill bara bort o iväg. Jag har inte fått mitt nya onsdagsuppdrag ännu men jag har ritat lite ändå. Så fort pennan möter pappret så försvinner jag.


självporträtt

Jag blev klar med mitt onsdagsuppdrag igår. Jag är inte helt nöjd. Det va ganska svårt... Men jag antar att det bara är att öva öva öva! Mest nöjd med näsan tror jag. Vad tycker ni? Ska gå o kolla efter mer pennor o papper idag efter jobbet. Fortf lite krasslig.


sommarplaner

En killkompis tipsade om en festival i Arras, norra Frankrike. Gissa vem som spelar? Jo, La Roux! Jag vill åka. Kika in här! Det blir perfekt att göra ett besök i Paris med. Ska kolla om det är möjligt att va ledig då. :) Annars vet jag inte vad jag ska göra i sommar. Nån som vill hitta på nåt? Tjohooo!

vitt & guld

Bästa kombinationen ever! Jag fick en present i lördags. För jag behövde det. Fint va?

bikinidags

Snart iaf... i San Diego. Den här skulle jag kunna tänka mig! Undrar om man får kroppen på köpet? :)

Nu har jag jobbat sen 10.15 o tycker verkligen att jag förtjänar att gå hem o chilla lite!


vitlöksfrälsta räkor

Igår va jag med finaste Lisa på Musslan o åt räkor o drack Chablis. Gott, gott, gott! Men jag blev av med mitt SL-kort igår o mina skinnhandskar. SL-kortet måste jag tappat på väg hem från jobbet... Handskarna glömde jag vid spärrarna när jag va på väg för att möta Lisa o fick panik över att busskortet va borta. Märkte inte att jag sumpat handskarna förrän jag satt på tbanan. När jag kom tebax efter middagen så fanns de naturligtvis inte kvar vid spärrarna o ingen hade lämnat in dem heller... Nu sitter jag på jobbet o gör lite kvitton. Later alligator!

solen tittar fram

Uuuuunderbart! Sen blir det förhoppningsvis något gott fredagsvin i eftermiddag! :) Efter det, hem o sova. Vet inte alls om jag kommer orka göra något denna helg. Usch det låter astråkigt. Men jag måste bli frisk. Inte tränat på en hel vecka nu! Det spritter i benen, jag kommer köra jättehårt på måndagens street dance!

solen tittar fram

Uuuuunderbart! Sen blir det förhoppningsvis något gott fredagsvin i eftermiddag! :) Efter det, hem o sova. Vet inte alls om jag kommer orka göra något denna helg. Usch det låter astråkigt. Men jag måste bli frisk. Inte tränat på en hel vecka nu! Det spritter i benen, jag kommer köra jättehårt på måndagens street dance!

värme

Jag längtar! Sol o bad! Pratade med F som sa att det kommer va runt 25-30 grader när jag kommer. Eftersom han kommer ha en hel del skola kommer det finnas rätt mkt tid över för just sol o bad för min del. Inget jag kommer lida av! :) Just nu är det halvbra väder där, 15-20 grader. Men det är ju ändå trevligt väder jämfört med här. Brrr.. Pratade oxå om att kolla vad det kostar att flyga över till Mexico. Tijuana som är närmast, precis vid gränsen verkar livsfarligt. 15 mord per natt typ. :( Dit vill man ju inte åka. Så måste flyga så man kommer längre in isf. Ska sova nu, drömma om semester o hoppas va fri från snuva imorrn nr jag vaknar! Natti!

lockig

Ja, imorse va jag så trött o orkade inte kamma håret efter att jag duschat. Inte en chans att jag skulle orka föna o platta heller. Så jag bestämde mig för att ha lockigt idag. Det kändes helt ok. Kanske för att jag börjat göra inpackning så som man ska göra. Handdukstorka håret innan man sätter i inpackningen. Varför har ingen sagt det till mig förut? Annars tar ju inte håret åt sig? Eller har jag inte lyssnat på min frisör? Jag bokade klipptid hos min underbara Karin i förrgår. Så att jag har en tid efter påsk o innan konferensen o San Diego. Peeeerfect!


dagens begär

Titta vad som stod precis utanför porten när jag skulle till jobbet imorse....
Tack för det Ben&Jerry!


tidigt blev sent

Men inte såååå sent egentligen. Ligger ju i sängen med borstade tänder o utan ansikte (smink avtvättat alltså). Funderar på mitt uppdrag som jag börjat finula o skissa på. Känns skoj! Dock vill jag ändå ha nåt mer.. Jag vet inte vad, vår kanske? Har nedräkning nu till San Diego. Och först konferensen ju, 22-25 april hemligt resmål. 27:e pyser jag vidare.. Hemma mitten av maj. Idag är det 3:e mars. Så typ 1 månad o 20 dagar till första resan. Var är mitt pass??

låtsas att jag är där


i'm not your toy!

Jag vill va på Berns NU. Typiskt!!

onsdagsuppdraget

Världens bästa Lisa har gett mig ett uppdrag! Vi ska göra självporträtt o vi har en vecka på oss. Idéen föddes under kvällen då det är dags att jag aktiverar mig mer. Det räcker inte med träning o visst ska jag kunna va hemma utan att känna mig rastlös, ensam eller ledsen? Och jag ska inte behöva skaffa en tv som ändå mest bara visar skräp. (Det är ju inte alltid som jag känner mig vissen heller.) Visst skissar jag men det är inte alltid så jätteskoj, men nu när jag har ett uppdrag så blir det lite mer spännande... Ni får se nästa onsdag. Om jag inte blir klar tidigare. :)

silly sleepyhead

Jag är så trött.. ska hem o sova nu. Måste va frisk imorrn. Har inte tränat på hela veckan! Idag har det varit humor på låååååg nivå hela dan. Lägre än yo mama! Och jag missar La Roux... Har jag sagt att jag har ångest över att jag inte köpte biljetter?

tisdagsvin

Ikväll blev det ett glas rött på Tranan med två finfina vänner. Mycket trevligt! Nu har jag målat naglarna o ligger i sängen, väntar på John Blund. Hoppas han ska ge mig en ordentlig dos sömn för natten som va drömde jag mardrömmar o hade frossa. Har känt mig vissen hela dan, nyst o hållt på. Dumma förkylning. Vill gå o träna imorrn. Vi får se hur jag mår. Natti natt!

prosit

Efter att ha blivit plaskblöt två gånger idag sitter jag nu o nyser o känner mig frusen. Trött på detta väder! Det hade visst hänt någon slags olycka, så när jag o Marline skulle åka hem va det kaos o jättemycket folk på t-centralen. (Undrar om någon ramlat el hoppat framför ett tåg?) Vi tyckte det verkade bäst att gå till Gamla Stan o ta tåget därifrån. Men när vi kom till Gamla Stan så kunde vi lika gärna gå till Slussen. Väl vid Slussen va jag ju nästan hemma o efter lite mer plaskande va jag framme. Nu lyssnar jag på nya favvolåten, Just like heaven. Bra va?

just like heaven


blötfot

Usch, jag är fortfarande plaskblöt om fötterna bara för att jag inte tittade ut genom fönstret o såg vilket busväder det va innan jag gick hemifrån. Hade jag vetat så hade jag tagit gummistövlarna. Jag vill ha vår NU!

RSS 2.0