Småskruttarna

På väg hem nu efter en härlig vecka i Alsen. Tror buskatterna har haft det bra med så mycket yta att busa och springa runt på. Inga problem alls med att gå på låda eller äta mat. Lite blyga i början men sedan känt sig som hemma. Det var inget problem att sätta dem i kattburen den här gången heller. Och de är så tysta och snälla i bilen. Finaste skatter!


En fin dag


Winter wonderland!

Ibland är det så fint här att man nästan vill dö lite grann... Som idag när solen äntligen tittade fram!


Solnedgång över Alsensjön


God morgon!

Rufus har upptäckt det stora fönstret med utsikt mot vägen och fåglarna. Själv dricker jag kaffe och tänker att det är härligt att vara ledig, hemma med familjen och i Alsen. Nästan så jag skulle vilja bo här. Lugn och ro.


Tomtemor

Anette lagar godaste julmaten och dukar fint. Vi äter och dricker och myser. Hoppas ni har det lika fint.


Julkatter


Tittar på Kalle Anka


Besöker graven


Gooo Jul!


Drivning home for christmas

I bilen på väg mot Jämtland med mina älsklingar. Vi kör försiktigt. Sååå skönt att vara på väg!


Julledig!!

 
Efter hektiska veckor på jobbet och inget bloggande är jag nu äntligen ledig. 16 härliga dagar. Tvättar och packar idag och ska träffa Anders mamma senare. Imorrn bitti bär det av hem mot Jämtland. Önskar er alla en underbar jul!!

Insnöad

Typ frisk nu och jobbat idag. Efter jobbet ingen ro utan iväg och skotta fram en bil. Utan spade. Jättebra idé! Not. Som tur var fick vi låna en på Statoil och fick ut bilen efter en halvtimmes skottande. Hurra!


Förkylning nr 3

Sängläge i två dagar. Totalt knockad. Men nu börjar det kännas lite bättre. Trevligt sällskap har jag iaf haft i form av två mysiga skruttar och Netflix.


Booooooo

Man kan ju inte annat än att älska den här lilla filuren! Boo!

Bläää jag har haft en riktig bajsdag. Så mycket att göra på jobbet och så är jag dödsförkyld igen. Jag kan inte andas men jag är helt öm i näsan av nässpray och av att snyta mig så nu är jag hellre täppt än snyter sönder mig.. :(


Drinks & Whistles

Träffade Linda igår för en trevlig kväll på Ljunggrens med insamling till Falling Whistles projekt för fred i Kongo. Jag köpte en liten visselpipa och det känns fint att pengarna går till något bra. De ville samla ihop 7000 kr på fem dagar men var redan uppe i över 90000 kr. Sen blev det uppträdande av Lilla Namo, väldigt svängigt!

Idag har jag tyvärr varit däckad av förkylning igen men har vilat och tror jag kommer må bättre imorgon iaf. Jag hoppade över musikquizet ikväll för att undvika att frysa och baciller i tunnelbanan...


Bouncy bouncy swan

I fredags blev jag i sista minuten medbjuden på Bounce tolkning av Svansjön. Det var helt fantastiskt! Tiden gick så fort och som vanligt ville jag bara se mer. Duktiga dansare och häftig teknik, ljus och bilder i en kombination som jag aldrig sett tidigare. Gå och se om ni inte redan gjort det. Helt klart värt!


RSS 2.0