Nattinatt

Imorrn ska jag på intervju så ni får hålla tummarna för mig. Nu ska jag krypa till kojs. Bara mysa lite till med kissekatterna. ♡



Det är sån tur att jag har mina älsklingar här hemma. Dagarna skulle vara otroligt långa utan dem. Oliwer börjar känna sig allt mer hemma nu och kan hoppa upp i knäet på mig eller lägga sig bredvid mig i soffan. Mys! Tidigare va han så rädd, minsta rörelse fick honom att springa all världens väg och gömma sig under sängen eller bakom soffan. ♡

 


♡ Radioactive ♡


Jag som Bambi

I fredags var älsklingen ledig. Vi började med mysig frukost, mys med katterna och sedan hittade vi ett par bättre begagnade skridskor i en butik i Hägersten. Sedan åkte vi till Husby ishall.

Hur kommer det sig att man blir så rädd för allt ju äldre man blir? Förut var det roligt att åka slalom i branta backar men nu åker jag hellre längdskidor. Förut var det roligt och enkelt att åka skridskor, men nu känner jag mig som Bambi på hal is... A sköt puckar och åkte på i full fart medan jag själv halkade runt och var rädd för att ramla. Kanske är det lite ovana, men ändå. Jag kan ju åka!! Varför blir man feg och rädd med åldern? Kul var det iaf och jag kommer nog hänga med fler gånger. :)

 

 

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

 

 


Måndag

Fy farao vad trött jag är på att öppna mailen och se "nej tack".. Trots det håller jag humöret uppe ganska väl. Har varit ute i vårsolen och promenerat lite och nu är det snart dags att gå till gymet.

De ringde från ett jobb jag sökt och ville ha mig på intervju på torsdag med så hoppet är inte helt ute. Jag fortsätter kämpa trots det känns motigt.

 

 


Vårsol

Det är inte bara vi människor som njuter av vårsolen som tittar fram..

 


Puss in Boots

Fick med mig denna film från Tanja i söndags och har längtat efter att se den. Så igår när jag kände mig slut och lite febrig bäddade jag ner mig i sängen med den. Helt underbar!


Wonderland

Älskar leo och beställde dessa till alla hjärtans dag. Tyvärr kom de för sent men de va fina och sitter perfa så jag är glad ändå :)

 

 


Flyttgubbar?

De är så söta. Försöker hjälpa till med att få ordning tror jag minsann :)


Manikyr

 

 


Vårväder i Stockholm

Helgen har passerat. Hände inte mycket för min del. Kollade mest på film, spelade wordfeud och busade med katterna. Ett glas vin slank ner. Det va inte så fint väder.. Regn i lördags!
Igår var det ok. Då åkte vi till Bromma Zoo och köpte lite kattsand och mat. På kvällen såg vi "The Perfect Host" hemma hos Tanja och Thomas.

Idag har solen strålat. Va hos optikern på återkontroll för mina linser. Jag har ju olika styrka på höger och vänster öga men hade satt i linserna i fel öga.. så när jag skulle kolla på bokstäverna med ett öga i taget såg jag inget. Och innan jag fattade det... Klant!! Hahahah.. Efter optikern gick jag till Sats, sprang en stund på löpbandet och gick sen på Shape. Hade härligt väder på promenaden hem. Längtar till vår och sommar! Att slippa halka runt på is och i slask.

image description

 


Love x 2

 

 


Love

När man har lite att göra en fredagkväll...

 


Chokladbollar

Sötsugen och för lite att göra. Resultatet ser du nedan.

 


When I See U


Ge mig ett jobb!!

Åh jag är så trött på att skicka ansökningar och bara få "nej tack". En intervju på en månad. Innan jul va jag på två. Segt värre. Men lite mysigt är det iaf att kunna va hemma nu när katterna kommit. Som nu när Oliwer ligger här på skrivbordet och spinner och har tassen på musen så jag knappt kan använda den. :) Fredag är det oxå, och jag har nada planer. Det är inte lika roligt med helg när man inte jobbar. Känner mig inte alls ledig på helgen om ni förstår vad jag menar. När man har jobbat är man trött och ser fram emot att va ledig. Nu är det same same.

 


Sötnosarna

De är helt underbara, mina små älsklingar! De busar mycket men är även väldigt keliga. Och nu går de bra ihop med. :)

 

 


Lägenhetsbyte

Har lagt in min lägenhet på BjörnsBytare. Men det händer ju inget. Det blir ALDRIG några gröna kedjor. De flesta har valt trepartsbyte istället för direktbyte. Men det verkar alltså som det är omöjligt att alla tre vill byta så kedjan blir grön. Jag vill verkligen ha något större o jag tycker att min fina lägenhet borde gå att byta till nåt bra!

 


Blommor

Fick fina blommor av älsklingen igår. Han va så söt "Jag vet inte hur man gör sånt här liksom..." ;)

 


King Of Hearts

Nytt från Cassie! Älskar't!!



Alla hjärtans dag!

För mig är alla dagar hjärtans dagar. Men ser denna som en dag att mysa lite extra på bara.


B-day Party!

Igår hade en av mina äldsta (alltså bland dem jag känt längst) vänner födelsedagsfest. Hade inte tänkt gå ut för jag va inte på humör, men det va så trevligt och det blev därför en sen kväll med mycket dans och många skratt.

 


Tapas

Söderbergskan sov över i fredags då hon skulle på kurs i helgen. Som tack för att hon fick crasha hos mig bjöd hon på tapas och sangria. Så himla gott. Vi va på Ramblas i Hornstull. Trevligt ställe!

 

 

 


Värme

Jag antar att alla längtar efter sommar och värme just nu. Speciellt efter all kyla som varit senaste tiden. Och då tittar man på fina klänningar och dagdrömmer om att gå runt i dem, barbent och med sandaler... Ahh!!


Fika

Coffsee, macka och kaka. Mums!

På porslin från Paris. Oui!!

 

 


Mina älsklingar!

 

 


God morgon!

Har varit vaken sen halv sju. Vaknade av att katterna jamade utanför dörren. Vi har försökt ha dem utanför sovrummet då vi har en trasig byrå och för lite plats i garderoben och vill undvika för mycket katthår på kläderna. Men jag va tvungen att släppa in dem... Sötnosarna. De låg och kurrade hos mig så snällt. :) Nu har jag ätit frukost och druckit coffsee och ska göra lite nytta. Ha en fin dag!

 


Happy news...

...for my hair! Lördagen var en sorgens dag. Min plattång dog. Den hade tjänat mig bra, 7 år hade den hängt med. Men den va lite trött och slö mot slutet, det tog längre tid att få den varm och fick inte samma effekt på håret som tidigare. Och så råkade jag tappa den i golvet. Då blev det totalt kaputt. Nu har jag beställt en ny. Happy days! Den bästa av dem alla. En sån som Carin brukar använda när jag är och blir fin hos henne på WIG. :)


Danskatt

Oliwer och Rufus. De är för söta. De ska alltid vara tillsammans. Ligger den ena hos mig så kommer den andra med. Går den ena iväg så spanas det efter den tills den kommer tillbaka eller så måste den andra springa efter. Rufus gick och Oliwer spanade nästan en minut efter honom på två ben! Det såg ut som om han dansade!

 


Ny leksak

Idag fick vi besök av Sophia och Josefina. De hade med sig den här fina presenten som var mycket uppskattad av katterna. Tyvärr inte lika uppskattad av Anders eftersom det låter rätt mkt när kulan rullar runt. Men som tur är går den plocka bort när man vill ha det tyst. :)

 


Gruppbild!

Måste ju lägga upp den här fina bilden på oss fina, städade tjejer som åkte till Vemdalen. ;)


Ollie

Han är ju så söt lilla Oliwer. Han är ju Rufus bror från samma kull men är så mycket mindre.. tunnare och smalare. Kurrar lägre gör han oxå. Men ack så go och kelig!

 

 


Frukost

Äntligen är de vänner. Igår kväll sprang de runt och lekte tafatt. Rufus jagade Oliwer men sedan såg jag att Oliwer jagade Rufus med. Jag blev så glad! :) Och nu på morgonen satt de och åt frukost tillsammans. Sötnosar!

 


Saknar redan...

Packade och städade det sista idag, har fått mycket hjälp av min älskling. Bästa pojkvännen! Känns konstigt att inte bo där på ett tag trots att jag bott väldigt mycket hos A senaste tiden. Jag älskar ju min lägenhet! Varför kunde den inte va lite större?!


 


Sams?

Ikväll har båda katterna varit framme. Vi har fått busa och klappa Oliwer medan Rufus tittat på och morrat missnöjt. Men han börjar nog förstå att Oliwer kommer att stanna här. Jag har inte sett Oliwer äta något än men har iaf sett att han gått på lådan och inspektera hela lägenheten. Jag hoppas verkligen att de blir vänner snart!

 


Packelipacka

Blä vilken röra. Jag ska ju bara plocka ihop mina saker så det blir lite yta här. Bara ta med kläder och det nödvändigaste till A... Vilken tid det tar!


Ska vi leka?

Inte vänner ännu. Natten blev lång. Rufus låg inne hos oss som vanligt. Oliwer kom in några gånger men försvann ut i andra rummet. Hörde honom jama flera gånger. Han saknar nog alla katter som han är van att ha runt omkring sig. Lite skillnad att komma från en uppfödare med flera katter... Imorse tittade de på varandra länge men Rufus morrade och fräste flera gånger.. Hoppas det är bättre till jag kommer hem om några timmar.

 

 


Oliwer

Idag kom han äntligen. Lille Oliwer! Han är hur fin som helst. Först reste Rufus ragg och hans svans var jätteyvig, han morrade på Oliwer, men sen blev han nyfiken... Men Oliwer verkar väldigt skygg än så länge. Han låg under skohyllan nästan hela dagen. Rufus var dit några gånger och tittade på honom. Sen låg Rufus på golvet och kikade på honom... Tills han gav upp och la sig i soffan hos mig. Han kommer nog fram när han är redo. Rufus låg ju under min soffa ett bra tag första kvällen han kom till mig. Nu vill han alltid vara där jag är :)

Nu har Oliwer lagt sig bakom soffan... Har lockat med mat men han vill inte komma fram ändå. Hoppas det blir bättre imorrn.

Godismuffins

Medan jag och Rufus väntade på att Oliwer skulle komma bestämde vi oss för att baka lite. Muffins med olika godisfyllning, Geisha, Fazermint, Dumle, skumbananer och mjölkchoklad. De med skumbananer gick det sådär med... Skumbananen bubblade över. Men de luktar gott, ska smaka senare. :)

Finfina formar har jag hittat på Ica i Liljeholmen. Sjukt fin mataffär!

 


BFF

Jag och Helena :)



 


6 månader

Idag blir Rufus och Oliwer 6 månader. Vad tiden går fort! Imorrn kommer äntligen Oliwer hit. Jag hoppas det går bra och att de minns varandra och inte börjar bråka.



RSS 2.0