Sommar och sandaler

Jag sitter hemma o är trött o fryser. Jag ska faktiskt gå o lägga mig nu. Imorse kunde jag knappt vakna. Roligt att höra "du ser helt förstörd ut..." Den där timmen som försvann... Alltså seriöst, så här var det väl inte förra året? Jag längtar bara tillbaka till Amadores o värmen, drömmer om att få ta på mig sandalerna igen. Så sköna de är. Totally värt sitt pris.


Bockwurst

Vad f*n är det? Usch, det låter riktigt äckligt. Men det ser ut som folk har köpt?


Excel

Jag har suttit o jobbat i excel flera dagar i rad... i princip hela tiden sen onsdags förutom helgen då förstås. Känner mig helt öm i ögonen, kanske är det för att jag är ovan att sitta hela dagarna i excel, kanske för att jag är trött, kanske för att man ställt om klockan. Nu tycker jag att det är dags att gå hem.


Try Sleeping With A Broken Heart




Idag va en lång dag men fick undan massor. Sedan fick jag rusa iväg för att hinna med dansen. Tack gode gud att jag har dansen 2 ggr i veckan. Annars skulle jag nog grubbla ihjäl mig. Ikväll har jag bara chillat o legat i badet, lyssnat på smööör. Det blir visst inte mer än så...

Hundpromenad

Idag har jag njutit av solen och en långpromenad runt vinterviken med en god vän o världens sötaste vovve, Ronja!



Utflyttningsfest

I fredags hade vi utflyttningsfest på jobbet med mexikanskt tema, hatt eller mustasch var obligatoriskt. Tyvärr lossnade mustaschen efter ett tag... Annars kan jag säga att det va en väldans hit o gick hem bland karlarna! Helt klart att rekommendera! ;) Skulle sedan ta mig vidare på andra festligheter men det gick inte så bra... Inte pga mig denna gång. Well well, sånt e livet.


Canneloni

I veckan försökte jag va duktig o bjuda på middag. Canneloni med blandsvamp/ricotta o några med spenat/ricotta/fetaost. Så här såg det ut.


Grattis snygging!

Förra helgen fyllde ju Molly år. Här kommer en bild. Jättetrevlig tillställning, tack för att jag fick komma o dricka tomteblossbål!


Semesterkatt.

Jag va o hälsade på Vivi på hennes jobb idag. Kom då på att vi hade så här trevligt förra helgen. Nu har vi bestämt att försöka ha semester tillsammans så att vi kan åka precis var vi vill tillsammans. Hurra!


Everyday Chillin'


Fria vikter

Jag vet inte om jag kommer överens med dem. Men måste väl säga att det kändes rätt bra ikväll ändå. Och jag kommer förmodligen känna av dem imorrn. Jag har lite småont sedan dansen med. Men det är skönt! Jag älskar att dansa! I övrigt känns det väl sådär med jobbet. Det är verkligen tur att man har gulliga kollegor o att man har ett liv utanför jobbet! Nej nu är det sängdags, mycket som ska hinnas med på jobbet imorrn. Puss o gonatt!

Bäste korv!


Discokatt

I helgen har jag varit en riktig danskatt. Disco 2 dagar i rad. Fredag kväll Dovas med Vivi o gänget, vidare till Strand o mötte Johan, Jakob o Roger. Lördag födelsedagsfest hos Molly med Linda o sedan Under bron. Johan o Jakob mötte oss där. Jag har haft jätteroligt hela helgen. Igår såg jag inte så mycket av solen men idag fick jag njuta av den en hel del. Supertrevligt söndagshäng med fröken Dita på söder med lite fika på Il caffe. Och nu är det sängdags. Sweet dreams!

Fall For Your Type

Mysigaste låten just nu... Perfekt att varva ner till efter ett jätteroligt danspass! Gissa om jag är pepp på träning! Dock vet jag att det är viktigt med sömn o återhämtning med. Lyssna o njut.


Dagens roligaste!


Söndagsmys

Alla pratar om fredagsmys. Men jag gillar söndagsmys. Myst hela dagen o tänker fortsätta under kvällen med. Och imorrn blir det dans. Som jag har längtat! 2 v sen sist!

Vårsol

Idag vaknade jag av att solen lyste i ögonen på mig. Otroligt ljust i hela lägenheten. Uuuuunderbart!! Hur kan man bli så lycklig av ljus? Jag frågar mig själv den frågan varje vår tror jag. Låg kvar ett tag i sängen, läste lite, åt frukost o myste. Sen åkte jag iväg o träffade finaste Sandra o åt nutellacrepes.


Back to reality

Landade i Sverige i torsdags. Snöblandat regn mötte oss på flygplatsen i Nyköping. Åh vad härligt. NOT! Efter underbar värme o flera timmar på ett flygplan med skrikande barn som sparkat en i ryggen hela resan så va det precis vad man ville ha. Blöt o eländig släpade jag mig hem o sen tog jag en varm dusch, gick o köpte semlor o sen däckade jag. Fredag åter på jobbet o allt som vanligt igen. Men det va fredag o då har man alltid fredagsvinet att se fram emot. Sen blev det en trevlig aw på kontoret. Smet iväg utan att säga hej då för jag skulle iväg på äventyr o ville inte bli hindrad....


Sista dagen i solen

Vaknar av att jag inte kan andas o det kittlas i halsen o jag måste hosta en massa. Härligt!! Fattar inte varför man alltid ska bli sjuk på semestern? När man bara har en vecka i solen så måste man ju dessutom passa på att sola o bada men det är väl det sämsta man kan göra när man e förkyld. Igår kollade vi Barca - Arsenal. Inte nån bra match. Men för första gången åt vi på ett ställe där man kunde välja sallad till maten inställer för flottiga pommes. :) Nej nu ska jag väcka tjejerna som satt halva natten hos grannarna o tjötade medan jag fick min skönhetssömn. Vi måste ju ut o pressa pressa preeeeessa!!

Gran Canaria

Nu har vi varit här 2 dagar! Härligt är det med semester. Igår solade vi vid poolen och på kvällen tog vi oss ner till shopping centret för middag. Idag chillade vi på stranden. Tyvärr har en liten förkylning smugit sig på mig o jag känner mig helt sänkt. Hoppas sova bort den men det är svårt att sova med för det är skitkallt i sängen. Trots dubbla filtar känns det bara rått o fuktigt. För lite mer uppdatering om vad vi har för oss här borta föreslår jag att ni gör ett besök hos Molly. Hon är bättre på att uppdatera sin blogg.

Bye bye kylan!

Håller på att packar det sista och tar hand om tvätten. Tvätten som blev inlåst o tagen som gisslan av en granne men några arga lappar senare fritagen. Vilken pärs! Trodde jag skulle få åka iväg utan kläder... Snart ger vi oss av mot värmen! Det pirrar i hela kroppen! Vad härligt det ska bli!


Föresten så är det detta semesterväder som vi litar på, inget annat!! Hahhahaaa..

Champagne och våfflor

Nya kunder förtjänar att firas.

Tvättis, packis och städis

Det blir inte roligare än så ikväll. Tråkigt med tvätt o städ men roligt att packa bara jag får med mig det jag ska ha med o inte massa onödigt. Funderar på om man behöver ha med sig datorn? Enligt yr.no ser det ut att regna hela helgen. Då kanske man vill se på film. Å andra sidan lär det väl va skurar, inte regn konstant?

Tänk om man hade en sån här fin tvättstuga... Det skulle ju helt klart vara roligare att tvätta då. Plus ha den i sin lägenhet o inte en gemensam.

RSS 2.0