Marathon uppdatering

Tjohoo... Nu har min sambo klarat av en hel mara, 42,2 km! All respekt till honom och Monky! Jag och Sophia har följt dem runt staden, först vid Skeppsbron, sedan vid Strandvägen/Djurgården och slutligen vid Vasaparken. Då var det bara 3 km kvar, de såg lite trötta ut men jag peppade dem tror jag. Totala tiden blev 4.41.48. Jättebra kämpat tycker jag! (Jag har faktiskt jätteont i benen och fötterna av att gått runt massa och stått och väntat, men jag klagar verkligen inte! Ville bara säga det ändå typ. :) ) Nu väntar jag bara på att min hjälte ska komma hem så får vi se om han orkar gå ut och äta middag el om jag ska gå och handla hem någonting.
 
image59
Min hjälte i vitt och Monky i mörkt. Heja!!!

Marathon

Idag ska min sambo springa marathon. Heja heja heja David! Heja Monky med!! Jag ska supporta er hela vägen! Nu hoppas jag på det bästa och att det inte blir som i filmen som vi såg förra helgen. Som iofs var väldigt underhållande. :)

image57

Lunch-mums

 
Det blev lite glass också... Det är ju trots allt fredag. :)

Knorr knorr

Tomt på kontoret, verkar som om alla redan har gått på lunch. Tur är väl det. För magen knorrar, morgon, middag och kväll, speciellt just när jag ska somna.. Känns som jag alltid är hungrig nu för tiden. Men nu är det just inför lunch och då knorrar den lite extra. Jag tror magen ser fram emot ikväll, då ska den få sushi!
Men nu blir det inget mer spännande än färsk pasta med pastasås av basilika, zucchini, skinka, champinjoner och vitlök och nån creme fraiche med tomat & basilika.


Projekt: Utrota odjuren

Japp, nu är projektet är i full gång! Har haft kläderna i frysen i 2 dygn och nu ligger dem i tvättmaskinen. Nu ska resten av garderoben in i frysen med. Hoppas på att få en ny tvättid snarast och inte om två veckor som det brukar vara här. Samtidigt som odjuren ska utrotas så ska jag rensa bort massa kläder som jag inte använder, som bara tar onödig plats. Jag tror att det är 5:e gången som jag rensar på 2 år.

I love sommarklänningar!

Visste inte vad jag skulle ta på mig imorse eftersom odjuren angripit min garderob.. Eftersom de sa på nyheterna igår att det ska bli varmare, så bestämde mig för att ta min fina sommarklänning som jag beställt från Asos. (Den hänger i vår walk in closet, och där har jag inte sett några odjur ännu). På jobbet möttes jag sen av mycket sommarfina kollegor i fikarummet, alla i olika klänningar. Härligt när alla tänkt samma tanke, "sommarklänning på idag när det ska bli supervarmt"! Förstår om gubbarna blev avis när vi kan gå i härliga sommarklänningar medan de måste ha kostym el arbetskläder... Hihi.. Nu ska vi käka lunch och sen njuta av solen i nästan en helt timme! Underbart!!!

Miss Petite

Igår träffades jag och Sophia för att prata lite om Miss Petite, det var ett tag sedan sist. Nu har vi kommit en lite längre bit med sidan, fått upp lite text och några bilder, men inte lagt ut det på nätet. Vi måste bestämma färger och typsnitt osv. Det var ju svårare än vi trodde, för vi vill ju att det ska se snyggt ut även om vi inte är några proffs... Sen ska vi även skriva lite kortfattat om oss själva, ev. beskriva varandra, vi får se hur vi gör. Men vi känner oss väldigt peppade! Snart så! Kanske redan denna helg?! http://www.misspetite.se/


 


Marta dress

Tur i oturen var väl att jag hade köpt en jättefin tunika igår, inga pälsängrar har varit i närheten av den ännu. Den kommer jag att ha på mig tills alla andra kläder blivit infrusna och tvättade. :) Men nu ska jag ge mitt kort till min sambo så att inga fler inköp görs fram till semestern. Får jag bara bort odjuren från mina kläder så är jag nöjd för ett tag. Kanske t.o.m. kan återgå till att va shoppingfri några månader igen?

image54

http://www.twisttango.com/


En klädgalnings mardröm

ÅH NEJ! Det är inte sant!!! Inte igen... Hittade pälsängrar i garderoben igår. Både skal av dem och några som levde. Avsmak!! Vi som trodde att vi hade blivit kvitt dem nu när vi flyttat till en ny lägenhet och rensat i förra garderoben. Fy va äckligt! Och ändå så är de ju inte farliga, allt de gör är ju att äta och göra små hål på ens favoritkläder. Men det kryper i hela kroppen. Igår när jag upptäckte dem började jag gråta, fick panik (har ju fobi för maskar, larver, sniglar osv), ringde Anette som fick lugna mig eftersom David va på fotbollsträning. Har rensat ut halva garderoben nu och lagt kläderna i frysen. Måste få ut resten av kläderna ikväll och spraya hela garderoben med sånt där medel som tar kål på dem. Lägga in resten av kläderna i frysen och så har vi tvättid imorgon kväll. Kommer inte kunna slappna av förrän alla spår av dem är borta. Hela natten har jag legat och vridit mig, drömt om de små äckliga djuren, överallt hittar jag skalen från dem... Åh, vilken mardröm!

4 km

Igår sprang jag för första gången i mina nya löpskor. Dem fungerade kanonbra! Tyvärr kan jag inte säga det samma om min kondition. Flåsade, pustade och frustade. Det nästan svartnade för ögonen, jag höll på att avlida.. Efter 30 min löpning var jag inte mig själv på flera timmar. Idag känner jag i benen att jag gjort något ovanligt med dem.


Dagdrömmer om NYC

Är så avis på min kollega Kaffearne som är där just nu på nöjesresa med en kund.........
Medan jag sitter med kaffefakturor och beställningar, buhu. Tur att jag har fina minnen!

image51

Vill ha!

Klänningen från Acne är så snygg! Den satt som ett smäck också, men slutar naturligtvis inte vid knät som den gör på modellen här. Nej då, den når ända ner på vaden!!! Jag tror dock att jag har bestämt mig för att köpa den men ska för säkerhets skull sova på saken.
image49  image50

WIG

Måste ju tillägga att det var en helt fantastisk upplevelse att gå till WIG igår. Först så tvättade hon håret på mig och sedan satte hon i någon slags kur/inpackning och gav mig sedan en ca 20 min lång hårbottensmassage. Hur skönt som helst! Och sedan fick jag välja om jag ville ha te, latte, vin el något annat att dricka, plus små söta chokladkakor till. (Inget vin eftersom maj är en vit månad.) Vilken service!
Klippningen blev jättebra och jag är fortf så nöjd, måste säga att det verkligen var värt varenda krona! Varenda kvinna är värd denna lyxiga behandling! Jag kommer absolut gå dit igen!  http://www.wig.se/


De använde bara Kérastase-produkter, vilka jag redan fallit för och använder nuförtiden!  :)



image48



Nyklippt

Nu har jag blivit av med en massa barr! Det känns superskönt! Sorry Anna, jag gick till en annan frisör men jag va tvungen, jag stod inte ut med göken som byggt bo på mitt huvud.

Lycka till Curt!

Idag säger vi "lycka till och hej då" till Curt som slutar på mitt jobb... Han är en av dem som jag pratar mest med, eftersom han jobbar med kaffeservice. Därför känns det jättetråkigt att han ska sluta och jag kommer att sakna honom. För varje morgon är han här pigg och glad och kommer förbi mig, skämtar lite, tar sitt äpple och banan ur fruktkorgen. Han bryr sig om att jag är här, för honom är jag en person som han pratar med och ser, han är en av dem få som vet vad jag gör på jobbet, att jag inte bara sitter här. Jag hoppas att allt blir bra och att han blir lycklig med nya kärleken och nya jobbet i Dalarna!

Paket från ASOS

I mitt paket från ASOS kom bl.a. denna supersöta klänning! Det tog exakt en vecka från beställning till leverans. Frakt tillkom med typ 200 kr. Helt klart värt det! Men ett tips är ju annars att gå ihop några stycken och göra en beställning tillsammans.  

 image47

http://www.asos.com/


I love styrketräning!

Varför har jag inte upptäckt hur roligt det är med styrketräning tidigare? Tack Katrin för att du fått mig att inse att det är just detta jag behöver. Det är ju hur roligt som helst och känns jättebra i kroppen dagen efter! Detta ska bli min nya sport!

Ni andra som vill boka personlig träning med Katrin får vända er till SATS. Jag kan varmt rekommendera henne!

http://www.sats.com/se/start/1-Traning/Personlig-traning/


Friskanmäld

Japp, nu har jag friskanmält mig och är åter på jobbet. Känns ok, typ. Ska ta itu med en massa som blivit liggandes senaste tiden, tex mitt extrajobb och MissPetite. Jag funderar om det verkligen är så smart att ha det här extrajobbet... om det inte är för mycket. Jag vill satsa allt på MissPetite! Funderar lite till.. :)

Friday I´m in love!

image46

Veckans singel Alva som man kan höra på p3 hoppas på att hitta kärleken, drömmer om arkitektstudier och en ogräsfri trädgård. http://www.sr.se/p3/

Åh, jag är så glad att jag inte behöver leta mer!

Attractive women

Världens gulligaste present kommer från älsklingens Polen-resa. De håller mig varm om fötterna just nu, samt håller mitt humör uppe. :)


Hemma & sjuk

Gick hem vid lunch och har sovit hela eftermiddagen... Sen har jag försökt hålla mig vaken för att kunna sova inatt. Förstår inte vad som händer, är så fruktansvärt trött (har varit trött i flera dagar nu) och har typ feberfrossa. Varmt, kallt, varmt, kallt. Kan inte koncentrera mig. Vill bara krypa ner i sängen med älsklingen och sova. Han är så goooo...


image44


Nytt fynd!

Jag köpte nya örhängen igår på H&M, för bara 19:-. Sååå fina! Har fått många kommentarer om dem här på jobbet idag, till och med vice VD gav mig en komplimang. Då måste dem va väldigt fina för han har aldrig någonsin lagt märke till mina accessoarer tidigare.



För övrigt så är jag väldigt sömnig idag... Kan knappt hålla ögonen öppna. Nu längtar jag bara till ikväll då jag ska träffa Anna, prata strunt och äta thai! Mums! Då ska jag koppla bort allt som har med jobb att göra!


Lycklig

Hur kan en sån här sak göra en sån skillnad? Njuter....
image42

SOL

Efter jobbet i fredags blev det lite spontan picnic i Rålis med Anna och hennes trevliga vänner från Piteå och två jättegulliga hundar! Efter det mötte jag älsklingen och vännerna vid Caliente. Lyckades få ett bord på uteserveringen, trots att vi blev sex personer istället för fyra! Men ack vad kallt det blev när solen gick ned... Vi tog efterrätten på La dame noire och värmde upp våra frusna kroppar.
Lördagen bestod av solning i Vasaparken och sedan glass och Quarnevalen. På kvällen grillade vi med Karolin och Monky vid Karlberg. Sedan såg vi Bee movie och åt Ben & Jerrys. Mums!
Idag har jag varit jättetrött hela dagen trots att jag sov länge. Och ingen alkohol under hela maj eftersom Marathon väntar för min sambo, så jag är sympatinykter eller vad man ska kalla det, men det var alltså inte därför som jag var trött. Vi tog oss iaf ut på en sisådär tre timmars promenad och avslutade den med bagel och latte. Har under kvällen rensat upp lite här hemma, fått upp en spegel i hallen och dammsugit.

Sophia tog en sista minuten till Mallis så Miss Petite ligger lite på is. Min andra chef är i NYC så det projektet vilar också. Men det var en lång vecka så det var skönt att vila!

image41

Loooooooove!

Den är ju bara för söt! Min lilla wallet från Urban Outfitters som jag köpte strax efter jul... Jag ångrar verkligen inte det köpet! Sitter och tittar på den nu och den känns så somrig och söt!
Nej nu får det snart va slutjobbat för den här dagen! Tapas med min darling, Tårtan och min söta Katrin ikväll.
Mums, längtar! Men först ut i solen!

   

Shoppingfynd

På begäran av Malin kommer här några av mina senaste fynd.

image39

???

Jag är som ett stort frågetecken. Vet inte riktigt vad jag gett mig in på. Var återigen på mitt nya jobb och fick alla inloggningsuppgifter som jag skulle ha fått förra gången. Dem funkar fint och jag kan nu logga in hemifrån. Men nu ska jag jämföra våra priser mot konkurrenternas... Låter väl inte så svårt men jag har aldrig gjort något sådant, sen ska jag också välja ut vilka märken vi ska ha kvar, lägga till och ta bort. Huh?!
Har även börjat med mina första ordrar, verkar ganska likt det jag gör nu men kruxet är att vissa saker är slut i lagret och måste beställas, och vilken leverantör har hand om vilka märken? 

Jag och Sophia vill ju  få upp en första version av vår sida nu till helgen så jag har verkligen massor att fixa på den fronten med. Och det är ju det som är det mest roliga, vår fina sida för petites! Vi har fått tillåtelse att länka några sidor och även fått ok att använda lite bilder. Det rullar på helt enkelt, just nu mest tack vare Sophias ihärdiga mailande!

Men har jag tagit mig vatten över huvudet nu med ett heltidsjobb, Miss Petite och detta? Slut i huvudet nu efter tio timmars jobb idag. Och så har vi tvättid.

Vår blomstrande innergård

image38

Behov

Åh, det går utför med mitt shoppingstopp... Vet inte varför men just de senaste dagarna har jag hittat massa saker som jag verkligen velat ha, och som jag behövt. Som ett par jeans från Rock & republic, en kjol och två par skor, en tracksuit från Juicy Couture. (Den sista kanske inte behövdes men den fick följa med hem ändå för den va så snygg och billig?) Så nu ikväll har jag roat mig med att lägga upp jeansen eftersom de va 2 dm för långa, som vanligt.. Gud va bra de sitter, har speglat mig massor och tycker faktiskt att min bak ser snygg ut i dem trots att jag inte tränat på en månad. Kanske är det just därför? Men nu är det slut på att va slapp, va till gymet i lördags och höll på att avlida. Sen har Linda och jag promenerat massor i helgen så nu känner jag att jag är på gång igen. Toppen!!! Och imorrn blir det funk!!


RSS 2.0