varning för cyklister!

Imorse cyklade jag till jobbet, lånade Malins cykel eftersom hon är bortrest o Micke inte har hört av sig angående vad som händer med den cykel som han lovat ge mig. Hur som helst... Malin är typ 10 cm längre än mig o jag når knappt ner till tramporna ändå. Vingligt kan jag säga! Men det va inte största problemet, utan trafiken, o då menar jag inte bilarna... utan de andra cyklisterna! Galna!

Efter jobbet gick jag förbi cykelreparationen som ligger bredvid o bad dem sänka sadeln o styret så mycket som möjligt. Det blev mycket bättre! Men sen när jag skulle cykla mot slussen så va de ju i farten igen... De satans cyklisterna som vill cykla in i mig både framifrån o bakifrån o tvärstannar mitt framför. Gaaah! Tror inte min handled gillade den där tvärniten för nu har jag ont som tusan.



Vid slussen mötte jag finaste Lisa o sen kom Sara. Hade en trevlig kväll vid vattnet. Dock blev det kallt även fast solen sken så vid niotiden gav vi upp. Det gick bättre att cykla hem. Nu har jag fixat jättegod kyckling till lunchen o även diskat lite. Natti!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0