Fina fransar

Vill man ha kvar sin fransförlängning så ska man fylla på runt var tredje vecka eftersom man tappat en hel del fransar då. Går det längre tid och man tappat för många fransar räknas det som en nysättning och då kostar det fullt pris istället för påfyllningspris. 

 

Varje dag förlorar du 3-5 naturliga ögonfransar, men de faller ofta obemärkt. En ögonfrans livscykel är cirka 25-28 dagar och ögonfransar kan liksom håret på huvudet vara glatta, feta, tunna eller tjocka. Detta påverkar förstås hur bra och hur länge din fransförlängning sitter. Syntetfransarna limmas på dina naturliga fransar, en och en, de är noggrant separerade så att när en frans växer eller lossnar ska den inte rycka med andra fransar.

 

Det blir bättre och bättre ju mer jag övar. Men vissa dagar känns det som det går jättedåligt! Här är bilder på en kund som fått påfyllning av fransar och det blev ganska fint ändå tycker jag. Att sätta fransar i ögonvrån är dock det svåraste och här har jag inte kommit så långt in ser jag. Inget man tänker på säger ni kanske, men jag ser det. De där små fjunen i ögonvrån behöver några pyttesmå fransar... Sen ser jag oxå att en liten frans har lagt sig över en annan vilket gör ett spretigt intryck. Kanske går den bara att kamma till eller så skulle den behöva plockas bort. :)

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0