underbara helg

I lördags va vi en tur till kyrkogården med Hannah, Malte och Viktor, tände ljus i minneslunden. Det va jättefint där med alla ljus. Sen åkte vi hem till oss. Vi köpte hem indiskt och så thai till mig. Hannah hade bakat efterrätt, en jättegod kladdkaka och till den granatäpple, pistagenötter och grädde... Mums! Herregud, jag va helt proppmätt! Vi kollade lite på tv och så gullades det en hel del med Malte. Vet inte om Monky har nån radar på när det vankas mat och sötsaker för rätt som de var så dök han upp. Hihi... tvspelsnördar är dem. När Viktor, Hannah och Malte åkt så blev det tvspelskväll. Jag läste lite tidningar och somnade sen lycklig efter en perfekt lördag. 
Malte va så söt i sin halloweendräkt när han kom, men fick byta om eftersom den va lite liten, växt ur den redan! Han e så söt och go! Behöver jag säga att jag längtar till det är dags att ha barn? Men först vår resa till Indonesien. Bilden på pumporna kommer från Fredrik och Mia. Alltid roligt med mms! :)

Söndagen bestod av lååång promenad med David och Monky i jättefint höstväder. Kollade på lite folk som åkte skridskor i kungsan och sedan gick vi hem och lagade mat. Förrätt som bestod av varm macka med chevré, rödbeta och honung, och sen potatisgratäng, biff och sallad med tomat, avokado och rödlök. Proppmätt igen.... Efter det blev det lite mer tvspel och filmen Starsky & Hutch. Lycklig. ♥

Kommentarer
Postat av: Nettan

Jag har Adobe Photoshop Elements 5 och 6 hemma.

Kram

2008-11-04 @ 15:34:57
URL: http://nettanspyssel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0