massage

Igår var vi på mingel hos Monky. supertrevligt men blev kanske lite mycket att dricka.. och så lite goldwasser på det. Tjo! Vi kom väl hem runt halv ett. Köpte lite mjöl på vägen hem för vi skulle baka scones till frukost. Imorse va mjölpåsen trasig och jag har ett svagt minne av att vi gick runt och kastade mjölpåsen emellan oss el nåt. David va helt mjölig. Hahahaa... 1 kg mjöl, då får du baksmälla, ont i nacken och huvudvärk.

Något tråkigt är att jag vaknade med jätteont i nacken och axeln, ner mot vänster sida... inte roligt... David har masserat lite och sen har även Sandra fått gjort en liten insats. Alldeles stel och det gör skitont! Hoppas det går över till imorgon, gillar inte att ha ont. Vet inte hur det kommer sig, om jag sovit på något konstigt sätt? Bläääää. Men scones har vi gjort och Monky kom precis lagom till att de skulle in i ugnen. Nu har Sandra fått låna en klänning och jacka eftersom hon ska iväg på EMA i Liverpool. Dansa bakom Katy Perry! Så himla häftigt!

Snart kommer Hannah, Viktor och Malte. Vi ska iväg till kyrkogården och sen blir det indiskt och kanske lite tvspel. Ha en skön lördag! ♥

Kommentarer
Postat av: sofie

Hej vännen, ja det låter som en toppen idé att ses! Kan du måndag? Puss

2008-11-01 @ 18:46:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0